Gordijnen

Maak je interieur helemaal af met gordijnen

 

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen. Gordijnen zorgen voor extra privacy en het gevoel van geborgenheid. Bovendien creëer je met gordijnen een optimale warmte-isolatie. Kies de functie en stijl die bij je past in de vorm van licht doorlatende gordijnen, luchtige in-betweens of stijlvolle overgordijnen. En ga je voor gordijnen met een mooie print of juist een effen stof? Wij helpen je graag! Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Holland Haag, Artelux, De Ploeg, kendix, Christian Fischbacher, Loft 79 en nog veel meer. Kom naar onze showroom om je te laten adviseren over geschikte gordijnen voor jouw woning.

KendixAllure_2022_Lino78_detail2 kopiëren
KendixAllure_2022_roomset_Fir74_Kreda02_new

Jaloezieën

 

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met horizontale jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat ‘vallen’. Horizontale jaloezieën heb je in verschillende varianten:

  • houten jaloezieën
  • aluminium jaloezieën
  • kunststof jaloezieën

Met de aluminium of kunststof varianten heb je meer keuze in kleuren. Met de houten versie breng je door de natuurlijke uitstraling meer warmte in huis. Houten jaloezieën passen goed bij de Scandinavische woonstijl en ze zijn bovendien perfect te combineren met gordijnen.

Schermafbeelding 2022-12-17 165900

Duette

 

Dankzij de bijzondere celstructuur van Duette Shades zorgt de raamdecoratie voor subtiele filtering van het daglicht, regulering van de kamertemperatuur en demping van geluid. Isolerend én fijn voor de akoestiek in je woning. Met hun driedimensionale karakter geven Duette Shades net wat extra’s aan je interieur, de zonwering is namelijk niet alleen praktisch, maar ook mooi om te zien. In onze collectie vind je Duette Shades van onze leverancier Luxaflex en ons private label.

d1f0718d500bc31b474357ac03285ad19f3fcbf5

Shutters

De perfecte lichtinval met shutters

 

Shutters, oftewel luiken, kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. De meeste shutters voor binnen worden van hout gemaakt. Shutters van hout hebben een natuurlijke uitstraling en geven een kamer extra elegantie.

Je kan de houten lamellen kantelen, dit doe je via de bijbehorende bedieningsstang. Op deze manier bepaal je zelf, op elk moment van de dag, de ideale lichtinval. Daarom worden houten shutters graag ingezet als zonwering want op zomerse dagen zorg je er met shutters voor dat het felle zonlicht niet volop in je kamer schijnt.

shutters wit industrieele setting
shutters_badkamer_blend.800x1199 zwart

(buiten) zonwering

Buiten in de schaduw met onze knikarmschermen

 

Wil jij de zon weren als je binnen zit, maar óók als je buiten zit? Dan zijn de knikarmschermen zeer geschikt. Niet alleen houden ze de warmte, licht en uv-straling tegen voor binnen.

Ook als je op het terras wilt zitten kan je een fijne plek in de schaduw creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zelfs geschikt voor hele brede gevels. Te bedienen met stok, of elektrisch. Geheel jouw keuze van gemak.

Luxaflex

Plissé gordijnen

 

Een plisségordijn is niet alleen functioneel en duurzaam. Je kan uit verschillende opties kiezen. Op deze manier is er altijd een plissé die perfect bij jouw woonstijl past.

Even alle voordelen van plisségordijnen op een rij:

  • verschillende kleuren
  • diverse structuren en stoffen
  • ook met prints en dessins
  • verschillende formaten en vormen
  • gradaties van transparant tot verduisterend

Of je nu een licht doorlatende stof wilt, of juist een verduisterende plissés hangt in eerste instantie ervan af of je raamdecoratie voor je woonkamer of slaapkamer koopt. Daarnaast heeft verduisterende raamdecoratie ook een isolerend effect, nog een voordeel.

Plissé of duette? 

Voor dat je voor plisségordijnen kiest is het praktisch om je af te vragen of je voor plissés of voor duettes moet kiezen. Duettes lijken erg op plisségordijnen dus het verschil tussen die twee is vaak niet direct duidelijk. Plissés zijn enkelvoudig en duettes zijn dubbelgevouwen. Dit betekent dat er bij duettes een holle ruimte zit, de honingraat structuur.

bece_plisses_wit_breed_woonkamer.1200x881
11b41388f0c167fb0cf95528cff1d02d5a05bf03

Multishades

 

Multishades, ookwel duo (rol)gordijn genoemd, bestaan uit twee rolgordijnen voorzien van donkere en lichte banen. Door deze te verschuiven bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt, van helemaal verduisterend tot lichtdoorlatend en iets daartussenin. Onze Multishades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen en worden altijd speciaal voor jou op maat gemaakt.

 

 

miltishades
Raamdecoratie
inspiratie…
inbetweens
inbetweens
duette
duette
overgordijnen
overgordijnen
shutters
shutters
duette
duette
gordijnen
gordijnen
jaloezieën
jaloezieën
multishades
multishades
plisse gordijn
plisse gordijn
inbetweens
inbetweens