kasten op maat

Of je nu een kast zoekt voor in je slaapkamer voor al je kleding en schoenen of juist een kast voor in de woonkamer voor je mooie spullen; wij hebben altijd de ideale kast voor jou.

Het maakt niet uit of jouw woning hoge of lage plafonds heeft. Er is dus altijd een passende kast, voor jouw grachtenpand, je woonboerderij of die kleine plek op zolder die je graag beter wilt benutten.

 

Wij bieden:

 • inloopkasten
 • schuifdeurkasten
 • draaideurkasten
 • wandkasten
 • wasmachinekasten
 • ensuite kasten
 • interieur/accessoire kasten (met bijvoorbeeld een mooie sfeerhaard)

 

Afspraak maken
Afl. 3 Schagen HR 078

Unieke en gepersonaliseerde meubelstukken

 

Op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van de klant. Allure en Musterring zijn merken die zich richten op meubels en interieurinrichting, waaronder kasten.

Allure is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn stijlvolle, eigentijdse meubels. Ze bieden een breed scala aan kasten, waaronder boekenkasten, vitrinekasten en wandkasten. Het merk richt zich op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit en werkt samen met vakmensen om unieke meubels te creëren.

Musterring is een Duits merk dat al meer dan 80 jaar actief is in de meubelindustrie. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige meubels en biedt een breed scala aan kasten, waaronder dressoirs, vitrinekasten en boekenkasten. Musterring maakt gebruik van hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om meubels te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Zowel Allure als Musterring bieden op maat gemaakte kasten aan die voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Deze kasten kunnen worden aangepast aan de grootte, vorm, stijl en afwerking die de klant wenst, waardoor ze unieke en gepersonaliseerde stukken kunnen creëren die perfect passen bij hun interieur.

 

Afl. 3 Schagen HR 077

In principe ontstaat jouw unieke kast in 4 stappen:

 

 • Inmeten op locatie of op basis van bouwtekening
 • Ontwerpen kast met 3D-tekenprogramma
 • Productie kast volgens tekening
 • Levering en plaatsing kast door monteurs

Op deze manier weet je vooraf dat jouw kast op maat er precies zo uit komt te zien als jij in gedachten had. Je weet zeker dat hij bij jouw woonstijl past en minstens zo belangrijk, dat de maten kloppen. Geen verrassingen, gewoon maatwerk. Welke opties zijn er nog meer voor je kledingkast, tv meubel of inloopkast?

allure_kasten_op_maat_schuifdeurkasten_6.1200x900

wat voor indeling vind jij het fijnst?

 

De indeling is natuurlijk erg belangrijk.  Jouw wensen staan centraal wanneer het gaat om de indeling van je kast op maat. Want het is belangrijk dat je maximaal gebruik kan maken van alle kastruimte die je hebt. Welke punten zijn belangrijk als het over de indeling van je kast gaat?

 

Stel dat het ook een decoratieve plek is om foto’s, servies of accessoires in de spotlight te zetten. Dan zijn open vakken ideaal. Wil je liever een opgeruimd interieur dan zitten jouw spullen bij voorkeur achter kastdeuren opgeborgen. En ook voor je tv-meubel heb jij het voor het zeggen. Wil je de tv verstoppen achter deuren, of toch liever een open kast? Jij kiest!

zitplek_in_kast_1000x667.1000x667