wat is vloerverwarming?

 

Hoe heerlijk is het om ook op dagen dat het wat frisser is toch op je blote voeten door je woonkamer te lopen?

En niet alleen warmte voor je voeten, de gehele kamer is warmer. Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming.

 

Elektrische vloerverwarming is de constante factor. Hoezo? Omdat de verwarmingsfolie door de hele kamer ligt, wordt de kamer tegelijk op elke plek verwarmt. Deze gelijkmatigere warmte is erg aangenaam en ook nog eens efficiënter. Je hoeft niet te wachten tot de warmte zich vanuit de radiator onder de vensterbank helemaal tot in het laatste hoekje van je woonkamer heeft verspreid. En daarmee bespaar je energie.

 

Mobitec toto eetkamerstoel

De voordelen van vloerverwarming:

Vloerverwarming kent een aantal mogelijkheden. Verwarmingsbuizen infrezen in de dekvloer of vloerverwarming elektrisch in folie, zonder frezen. Voor welke vorm vloerverwarming je ook kiest, je hebt geen radiatoren meer nodig in je kamer, maar verwarming in je vloer. Aanhuis.nl levert beide. Beide soorten vloerverwarming hebben een groot aantal voordelen, waardoor vloerverwarming erg populair is:

  • Je verbruikt minder energie
  • Vloerverwarming geeft een prettige omgevingswarmte
  • Je hebt geen radiatoren meer nodig
  • Nooit meer koude voeten
  • Het is een milieuvriendelijke manier van verwarmen
  • Het geeft een constante aangename temperatuur

Meer informatie?

lees meer – elektrische vloerverwarming
KendixAllure_2022_Bonheur50_golfje4

Ideale vloeren voor elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming met folie werkt heel goed in combinatie met een pvc vloer of Marmoleum, aangezien dit de warmte uit de vloer direct doorlaat naar de kamer.

Prachtig: pvc vloeren en vloerverwarming

Onze pvc vloeren gaan erg lang mee. Ze kunnen tegen een stootje en het materiaal gaat niet uitzetten of krimpen. Zo ben je verzekerd van een goede oplossing, waar je jaren plezier van hebt, en natuurlijk lekker warme voeten. Zowel de elektrische vloerverwarming als ook de nieuwe vloer kan je door onze vakmensen laten leggen.

Andere vloeren en vloerverwarming

Naast Marmoleum vloeren en pvc vloeren kan je natuurlijk ook andere vloersoorten combineren met vloerverwarming. Denk aan vinyl of zelfs tapijt! Laat ons weten welke vloer je voorkeur heeft en wij adviseren je graag in onze winkel.

NLlabel visgraat naturel