Stijl&Co is de verfspecialist

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor design verfsoorten voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co heeft een uitgebreide collectie verf om je muren een passende kleur te geven. Een nieuwe kleur op de muur geeft je gehele interieur een boost en is een eenvoudige manier om een (nieuwe) woonstijl te benadrukken. Onze adviseurs helpen je met de juiste keuze voor verf. In welke ruimte ga je aan de slag en welk effect wil je creëren? Wij helpen je graag.

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

De beste collectie speciale verfsoorten in de regio Helmond, Deurne en Gemert vind je bij Stijl&Co.
Graag adviseren de gediplomeerde verfspecialisten van Stijl&Co jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.