Alles voor goed slapen bij Stijl&Co.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor goed slapen voor de regio Helmond, Deurne en Gemert met diverse A-merken, zoals Auping, Tempur, Pullman, Walra, Beddinghouse en nog veel meer. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van bedden, bedtextiel, boxsprings, kussens en matrassen, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar een nieuw bed, matras of nieuwe boxspring, spiraalbodem of bedtextiel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

De beste collectie bedden, boxsprings, matrassen, kussens en bedtextiel in de regio Helmond, Deurne en Gemert vind je bij Stijl&Co.
Graag adviseren de gediplomeerde slaapspecialisten van Stijl&Co jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.