Goedkope vloer in Helmond, gemert en Deurne. Alles uit de vtwonen vinyl collectie bij Stijl & Co in Helmond, Gemert en Deurne.

Vinyl

In de regio Helmond, Gemert en Deurne

Vinyl, ook vaak Novilon genoemd, is een erg makkelijke vloer die toepasbaar is in alle ruimtes van een woning. Het is een soort zeil dat gemakkelijk te plaatsen is en in de meeste gevallen los gelegd wordt. Doordat vinyl los wordt gelegd is hij gemakkelijk te verwijderen. Vinyl is stofwerend en goed bestand tegen water, hierdoor is hij gemakkelijk schoon te maken en houden. Hij voelt warm aan en is een bijzonder stille vloer.

Het unieke aan vinyl is dat deze in heel veel verschillende hout en tegelstructuren te verkrijgen is. Maar ook in apartere prints voor bijvoorbeeld een speelkamer, studieruimte, studio of zolder. In onze showroom vind je een groot assortiment vinyl van topmerken zoals NL Label, Novilon, Forbo, Interfloor en Headlem.

Gratis ingemeten en gelegd

Vinyl is in verhouding met andere vloeren een goedkope vloer. Maar dat niet alleen, wij komen ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend inmeten en hij wordt zonder bijkomende kosten los gelegd.


Overige producten