hoge kwaliteit bedden en boxsprings van Auping, Tempur en Pullman shop je bij Stijl & Co in Helmond, Gemert en Deurne
HILD1604_Energy_maathoudend_sfeer_verstelbaar_lrmodel.jpg

Bedden

Bedden, matrassen en boxsprings in de regio Helmond, Gemert en Deurne

Slaapproblemen? Of ben je gewoon toe aan een nieuw fris bed, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie van Auping, Tempur en Pullman. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale bed. Plan gerust een afspraak in met een van onze experts zodat je rustig en aandachtig geholpen kunt worden. Met onze ruime collectie bedden, boxsprings en matrassen zijn wij de grootste dealer uit de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Auping

Een Auping matras zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt draaien gedurende de nacht. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en soepele gewrichten. Alle door Auping gebruikte materialen hebben een optimale ventilatie waardoor je de matrassen een lange levensduur hebben. Dit zijn slechts een aantal van de pluspunten die Auping te bieden heeft. Kom gerust langs bij de grootste dealer in Auping bedden, matrassen en boxsprings van Helmond.

Tempur

Het gevoel krijgen dat je zweeft, dat kan echt alleen bij Tempur matrassen. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van het lichaam waardoor je gewichtloos kunt slapen en de dag uitgerust kunt starten.

Pullman

De Pullman matrassen hebben zijn comfort te danken aan een uniek gepatenteerd verensysteem. Dit systeem bestaat uit een elektrothermische inside pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer. De eerste aanraking is zachte dankzij de grote pocket veer. Vervolgens geven de kleinere binnenveren precies de juiste hoeveelheid tegendruk afgestemd op je persoonlijke gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.

Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie en passie. Dit zijn niet alleen kenmerken, ook de voorwaarden van Pullman. Door moderne productietechnieken en handwerk van alleen de beste vakmannen kan Pullman 25 jaar garantie bieden op het frame en veersysteem.


AFSPRAAK MAKEN ONZE COLLECTIE BEDDEN

Overige producten