Trendy, landelijke, moderne en industriƫle vloerkleden shop je bij Stijl & Co in Helmond, Gemert en Deurne

Waarom kies je voor een vloerkleed?

Alles wat je moet weten over vloerkleden

Een vloerkleed is bepalend voor de uitstraling in huis. Maar wat voor vloerkleed past nou bij jouw interieur en welke opties heb je? Dat leggen we je graag uit!

Voordelen

Kiezen voor een tapijt of vloerkleed in huis, betekent kiezen voor warmte en comfort. Want wat is nou fijner dan lekker met de blote voetjes op een warm vloerkleed? Maar vloerkleden hebben nog meer voordelen. Een vloerkleed draagt namelijk bij aan de isolatie van het huis en verbeterd de akoestiek in huis. Het stof houdt warmte vast en absorbeert geluid, ideaal dus!

Een veel voorkomend fabeltje is dat je met een vloerkleed meer last heb van een stofallergie. Maar niets is minder waar! Een vloerkleed houdt juist rondzwevende stofdeeltjes vast waardoor je juist minder last krijgt van een stofallergie. Even een keer stofzuigen en klaar is Kees!

Mix & Match

Elk interieur is uniek en verteld een eigen verhaal. Daar hoort een perfect vloerkleed bij. Heb je een strak interieur dan past daar een egaal vloerkleed met een effen kleur bij. Of heb je juist een bonte look in huis? Dan past een gewaagder vloerkleed beter zoals een Denim, Patchwork of Medallion beter bij jou thuis. Wanneer je een landelijk interieur hebt kun je beter kiezen voor een wollen vloerkleed in een mooie natuurtint. Onze stylisten leggen het je graag uit!

Op maat gemaakt

Zoals al eerder vermeld: ieder interieur is uniek. Daar hoort soms ook een afwijkende maat vloerkleed bij. Velen van jullie weten niet dat het ook mogelijk is om vloerkleden op maat te laten maken. Je kiest dan zelf je gewenste maat, randafwerking en soort ondervloer. Zo ben je verzekerd van het perfecte vloerkleed.