Alle actuele aanbiedingen van Stijl&Co.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schoonloopmat kado bij een NL Label PVC vloer

Bescherm je vloer tegen krassen en vuil met een schoonloopmat. Bij aanschaf van een NL Label PVC vloer, krijg je een NL Label schoonloopmat kado. Bekijk de voorwaarden op onze website.

PowerView® remote en pebble kado bij Silhouette® Shades

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening. De Hub zorgt voor de connectie tussen de raambekleding en je apparaten. Bij aanschaf van Silhouette Shades met Powerview Automation ontvang je de remote en pebble twv € 79,50 kado.

NL Label rolgordijnen en multishades 4e kado

De hele collectie NL Label rolgordijnen en multishades, 4e kado, Voordeligste product met standaard bediening kado. Mix en match.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Ontvang nu 50% korting op de op de 2e Luxaflex® hor.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid