Slapen

Alles voor een goede nachtrust vind je bij de grootste beddenwinkel van Helmond

We kennen het allemaal wel: lange nachten, vaak wakker worden, niet kunnen inlapen, veel draaien, stijve spieren en niet uitgerust wakker worden. Kwel jezelf niet langer maar verwen jezelf eens. Kies voor een comfortabel bed die je helpt je dag zonder problemen door te komen. Kies voor een mooi bed of boxspring waar je alleen al van geniet als je ernaar kijkt. Kies voor jezelf, kies voor Stijl & Co!

Bij ons vind je een compleet assortiment in bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, beddengoed en kussens van topmerken Auping, Tempur, Pullman, Beddinghouse en Riviera Maison. Daarnaast vind je bij ons altijd een leuke collectie sale bedden die tot 50% afgeprijsd zijn.

Auping

Met Auping ben je verzekerd van Nederlands vakmanschap en hoogstaande kwaliteit. Auping maakt enkel gebruik van de beste materialen die zorgen voor optimale ondersteuning en goede ventilatie gedurende de nacht. Hierdoor kun je gemakkelijk draaien en blijft je lichaam op de juiste temperatuur met als resultaat: fris en uitgerust wakker worden. Auping heeft een uniek ‘’take back’’ systeem waardoor wij je kunnen ontdoen van je oude matrassen. Deze sturen we terug naar Auping waar ze worden gerecycled.

Tempur

Stel je voor, het lichaam zo ontspannen dat het lijkt alsof je zweeft. Dat kan alleen met een matras van Tempur. Het drukabosrberende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam waardoor jij je gewichtloos gaat voelen. Het traagschuim biedt ondersteuning daar waar je lichaam dat wenst en zorgt ervoor dat je de bewegingen van je partner niet voelt. Waar andere merken adviseren je matras om iedere 7 jaar te vervangen, garandeert Tempur je 15 jaar optimaal slaapcomfort. Niet voor niets dat Tempur al jaren nummer 1 is in klanttevredenheid. Kom proefliggen en ervaar zelf het unieke Tempur gevoel.

Pullman

Pullman is al meer dan 75 jaar een begrip in Nederland. Het unieke elektrothermische verensysteem zorgt voor de perfecte ondersteuning voor ieder gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Ambacht, precisie en passie zijn niet alleen de kernwaarden, maar ook de voorwaarden van Pullman. Met duurzame productietechnieken, de beste materialen en handwerk staat Pullman garant voor 25 jaar slaapplezier.

Bedden Outlet

Op zoek naar een lekker bed of boxspring maar dan voor een zacht prijsje? Dan hebben wij voor jou altijd een groot aanbod in outlet bedden, boxsprings en matrassen. Dan slaap je dezelfde nacht nog op een heerlijk Tempur, Auping, of Pullman bed.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze winkel voor vrijblijvend en eerlijk advies of maak een afspraak met een van onze specialisten.

ONZE MATRASSEN ONZE BOXSPRINGS

Afspraak maken?

Pullman_boxspring_13.jpg