HILD1604_Energy_maathoudend_sfeer_verstelbaar_lrmodel.jpg

Bedden

Bedden, matrassen en boxsprings in de regio Helmond, Gemert en Deurne

Slaapproblemen? Of ben je gewoon toe aan een nieuw fris bed, dan kun je sinds kort terecht op onze nieuwe slaapafdeling. Wij hebben een ruime collectie van Auping, Tempur en Eastborn. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale bed. Plan gerust een afspraak in met een van onze experts zodat je rustig en aandachtig geholpen kunt worden. Met onze ruime collectie bedden, boxsprings en matrassen zijn wij de grootste dealer uit de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Auping

Een Auping matras zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt draaien gedurende de nacht. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en soepele gewrichten. Alle door Auping gebruikte materialen hebben een optimale ventilatie waardoor je de matrassen een lange levensduur hebben. Dit zijn slechts een aantal van de pluspunten die Auping te bieden heeft. Kom gerust langs bij de grootste dealer in Auping bedden, matrassen en boxsprings van Helmond.

Tempur

Het gevoel krijgen dat je zweeft, dat kan echt alleen bij Tempur matrassen. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van het lichaam waardoor je gewichtloos kunt slapen en de dag uitgerust kunt starten.

AFSPRAAK MAKEN MEER WETEN

Overige producten