Slapen

Alles voor een goede nachtrust vind je bij Stijl & Co in Helmond

Alles voor een goede nachtrust vind je bij Stijl & Co. Want wij hebben het meeste uitgebreide assortiment in bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, beddengoed en kussens van de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Wij weten als geen ander dat iedere slaper verschillend is, daarom hebben wij 4 verschillende topmerken in ons assortiment. Met keuze uit onze topmerken Auping, Tempur, Victus en Eastborn is er voor iedere slaper het perfecte bed of boxspring bij ons te verkrijgen.

Auping

Met Auping ben je verzekerd van Nederlands vakmanschap en hoogstaande kwaliteit. Auping maakt enkel gebruik van de beste materialen die zorgen voor optimale ondersteuning en goede ventilatie gedurende de nacht. Hierdoor kun je gemakkelijk draaien en blijft je lichaam op de juiste temperatuur met als resultaat: fris en uitgerust wakker worden. Auping heeft een uniek ‘’take back’’ systeem waardoor wij je kunnen ontdoen van je oude matrassen. Deze sturen we terug naar Auping waar ze worden gerecycled.

Tempur

Stel je voor, het lichaam zo ontspannen dat het lijkt alsof je zweeft. Dat kan alleen met een matras van Tempur. Het drukabosrberende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam waardoor jij je gewichtloos gaat voelen. Het traagschuim biedt ondersteuning daar waar je lichaam dat wenst en zorgt ervoor dat je de bewegingen van je partner niet voelt. Waar andere merken adviseren je matras om iedere 7 jaar te vervangen, garandeert Tempur je 15 jaar optimaal slaapcomfort. Niet voor niets dat Tempur al jaren nummer 1 is in klanttevredenheid. Kom proefliggen en ervaar zelf het unieke Tempur gevoel.

Victus

Victus maakt enkel gebruik van de best van de best mogelijk materialen. En dat voel je terug in een heerlijke slaapervaring waardoor je 's ochtends eigenlijk niet meer op wilt staan. Doordat alles met de hand wordt gemaakt is er qua afmetingen en opties vrijwel alles mogelijk. Daarnaast heb je een bijzonder ruime keuze uit verschillende stofsoorten, kleuren, hoofdborden, sierkussens, nachtkasten en poten. Stel zelf je eigen droom-boxspring samen en maak van iedere nacht een heerlijke nacht.

Eastborn

Eastborn, Nederlands fabrikant, heeft ruim 50 jaar ervaring in eerlijke en hoogstaande kwaliteit matrassen en boxsprings fabriceren. Het recept: de beste componenten, duurzame pocketveren, hoogwaardig latex schuim en ventilerend comfortschuim. En dat allemaal voor een erg mooie prijs. De boxsprings zijn ontworpen met gevoel voor vorm en kleur en zijn voorzien van de meest luxe stoffen. Eastborn behandeld al haar matrassen met Sensity. Dit zorgt ervoor dat huisstofmijt en andere allergenen zich niet kunnen nestelen in je matras.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze winkel voor vrijblijvend en eerlijk advies of maak een afspraak met een van onze specialisten.

MEER OVER AUPING AFSPRAAK MAKEN

Tot ziens bij uw slaapspecialist Stijl & Co