Slapen

Alles voor een goede nachtrust vind je bij de grootste beddenwinkel van Helmond

Alles voor een goede nachtrust vind je bij Stijl & Co. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment in bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, beddengoed en kussens van de regio Helmond, Eindhoven en Deurne.

Wij weten als geen ander dat iedere slaper verschillend is, daarom hebben wij 3 verschillende topmerken in ons assortiment. Met keuze uit onze topmerken Auping, Tempur en Pullman is er voor iedere slaper het perfecte bed of boxspring bij ons te verkrijgen.

Auping

Met Auping ben je verzekerd van Nederlands vakmanschap en hoogstaande kwaliteit. Auping maakt enkel gebruik van de beste materialen die zorgen voor optimale ondersteuning en goede ventilatie gedurende de nacht. Hierdoor kun je gemakkelijk draaien en blijft je lichaam op de juiste temperatuur met als resultaat: fris en uitgerust wakker worden. Auping heeft een uniek ‘’take back’’ systeem waardoor wij je kunnen ontdoen van je oude matrassen. Deze sturen we terug naar Auping waar ze worden gerecycled.

Tempur

Stel je voor, het lichaam zo ontspannen dat het lijkt alsof je zweeft. Dat kan alleen met een matras van Tempur. Het drukabosrberende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam waardoor jij je gewichtloos gaat voelen. Het traagschuim biedt ondersteuning daar waar je lichaam dat wenst en zorgt ervoor dat je de bewegingen van je partner niet voelt. Waar andere merken adviseren je matras om iedere 7 jaar te vervangen, garandeert Tempur je 15 jaar optimaal slaapcomfort. Niet voor niets dat Tempur al jaren nummer 1 is in klanttevredenheid. Kom proefliggen en ervaar zelf het unieke Tempur gevoel.

Pullman

Pullman is al meer dan 75 jaar een begrip in Nederland. Het unieke elektrothermische verensysteem zorgt voor de perfecte ondersteuning voor jouw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Ambacht, precisie en passie zijn niet alleen de kernwaarden, maar ook de voorwaarden van Pullman. Met duurzame productietechnieken, de beste materialen en handwerk staat Pullman garant voor 25 jaar slaapplezier.

Bedden Outlet

Op zoek naar een lekker bed of boxspring maar dan voor een zacht prijsje? Dan hebben wij voor jou altijd een groot aanbod in outlet bedden, boxsprings en matrassen. Dan slaap je dezelfde nacht nog op een heerlijk Tempur, Auping, Pullman of Eastborn bed.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze winkel voor vrijblijvend en eerlijk advies of maak een afspraak met een van onze specialisten.

MEER OVER AUPING MEER OVER TEMPUR

Tot ziens bij uw slaapspecialist Stijl & Co